Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés

 

 

Közepes biztonságú hevederzár: 22.000Ft

 

Közepes + biztonságú hevederzár: 26.000Ft

 

Magas biztonságú hevederzár: 32.000Ft

 

*Az ár minden költséget (kiszállás, munkadíj, anyagár) tartalmaz!


 

A fenti típusok abban különböznek egymástól, hogy eltérő biztonsági fokozatú zárszerkezet tartalmaznak. Az alapvető igényeknek természetesen a legalacsonyabb árfekvésű hevederzár is megfelel, de a növekvő ár természetesen magasabb biztonsági szintet képvisel. 

Hívja MOST munkatársainkat! Tel.: 06 20 444 9922

 

Hevederzár szerelés 

 

 

A biztonságos családi otthon érdekében egyre többen szerelnek hevederzárat lakásuk ajtajára. Manapság akár a boltok polcáról is be lehet szerezni ilyen biztonságtechnikai eszközöket, azonban a minőségi hevederzár kiválasztása során egyedi körülményeket is figyelembe kell venni.

Ráadásul a termék minősége mellett nem szabad elhanyagolni azt sem, hogy a kifogástalan működés fontos feltétele az eszköz szakértő telepítése.

 

Így válasszon hevederzárat

A megfelelő hevederzár kiválasztása során sokan a származási országot tartják a legfontosabbnak: bizonyos régióból érkező termékeket biztonságosabbnak gondolna k a más országokból származóakkal szemben. Előfordul az is, hogy valaki ránézésre, akár pusztán esztétikai szempontok alapján választ hevederzárat, vagy – kényszerűségből, – anyagi megfontolásból az alacsony árfekvésű terméket vásárolja meg. A megfelelő ismeretekkel rendelkező zárszakember tapasztalataira hagyatkozva javasol ügyfele részére hevederzárat: a jól bevált termékek kiválasztása során így a szubjektív tényezők, előítéletek háttérbe szorulhatnak, és Ön pusztán a hevederzár valós teljesítménye, megbízhatósága alapján talál rá a legjobb minőségű eszközre. Ráadásul a szakember az egyedi körülmények figyelembe vételével javasol Önnek megfelelő védelmi eszközt.

 

 

 

 

 

 

 

A hevederzár felszereléséről

Amennyiben a hevederzárak fogadóelemei szakszerűtlenül kerülnek rögzítésre, az eszköz készülhet minőségi alapanyagból, lehet bármilyen megbízható termék, nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. A hibásan rögzített hevederzár feleslegesen kifizetett árával pusztán a lakás dekorációs eleminek számát gazdagítja, azaz nem nyújt megfelelő védelmet az ajtó berúgása, befeszítése, pajszeres behatolás ellen. Érdemes a hevederzár telepítését tapasztalt szakemberre bízni, hogy biztonságban tudja szeretteit, értéktárgyait.

 

 

 

 

Kérje szakembereink segítségét a megfelelő hevederzár kiválasztásában és telepítésében!

  • Segitünk kiválasztani az Ön lakásához, ajtajához legmegfelelőbb hevederzárat.
  • Az eszköz árát külön kiszállási és munkadíj nem terheli.
  • Rézbetétes, 3 kulcsos hevederzár már 15.000 Ft-tól (900 mm hosszúságig, normál, 4 cm-es ajtóvastagság esetén használható)
     

Amennyiben magasabb biztonsági követelményeket kielégítő hevederzárat, akár kódkártyás, MABISZ által is bevizsgált hevederzárat szeretne lakásába, a Zárexpress ebben is szívesen segít Önnek.