Zárcsere

 

 

Zárcsere árak
 

Kiszállás és munkadíj egyben:

6000 Ft

Biztonsági zárbetét:

- hatcsapos kivitel,
- 5 darab lapmart kulccsal,
- többféle méretben.

 

 

MULTILOCK 7x7 típusú biztonsági zárbetét:

- magas biztonsági szint,
- hétcsapos kivitel,
- 3 darab kulccsal,
- biztonsági ajtókhoz és rácsokhoz.

 

 

 

Kit bízzunk meg a zárcsere elvégzésével?

Sürgős lenne egy zárcsere, vagy éppen szeretné "betörésmentessé" tenni otthonát, de nem tudja eldönteni, mi alapján válassza ki a megfelelő szakembert?

Mire érdemes odafigyelni, ha az elérhető legrátermettebb zárcsere szakértőt szeretné megtalálni?

A minőségi zárjavítás és zárcsere szolgáltatás ismérvei:

 • Profi szakember = minőségi munkavégzés: fontos, hogy a zárcsere hozzáértő lakatos szakember közreműködésével történjen meg. Ezt nehéz felmérni, de az érzéseinkre hallgatva talán már egy telefonbeszélgetés alapján is le tudunk szűrni valamit a hitelességből.
  A Zárexpress szakértő csapata munkájával a legmagasabb szintű szakmai minőséget garantálja önnek.

 

 • 24 órás szerviz: elég bosszantó, ha elromlik a zár, és beragadunk a saját otthonunkba, vagy éppen nem tudunk bejutni a lakásba. Ezek a szituációk pedig nem mindig munkaidőben történnek, éppen ezért fontos, hogy akár az éjszaka kellős közepén is lehetőségünk legyen kérni egy zárjavítást vagy zárcserét.
  A Zárexpress szolgáltatása éjjel-nappal elérhető.

 

 • Versenyképes ár: nem is gondolnánk, hogy mekkora különbségek lehetnek a különböző cégek zárszerviz és zárcsere szolgáltatásainak árfekvése között. Ha nem sürgősségi esetről van szó, tájékozódjunk előre az árakról.
  A Zárexpress árképzését jelentős mértékben befolyásolja az a szándék, hogy egyszeri ügyfelei a későbbiekben is visszatérjenek hozzá.

 

 • Garancia: egy jó zárszerviz bátran vállalhat garanciát az elvégzett munkákra, így ha egy cég garanciát ad, ott valószínűleg jó minőségű munkára számíthatunk.
  A Zárexpress garanciát vállal szakemberei tevékenységére.

 

 • Segítség a megfelelő zár kiválasztásában: a jó szakember nem feltétlenül az, aki rögtön ránk akar tukmálni egy zárat, hanem inkább az, aki meghallgatja, milyen szempontokat tartunk fontosnak, és az alapján velünk együtt segít a megfelelő zárszerkezet kiválasztásában.
  A Zárexpress zárszakértői az egyedi körülményeket és igényeket felmérve a leginkább megfelelőbiztonságtechnikai eszközt javasolják ügyfeleik részére.

 

"Záros" ügyeit orvosolja a Zárexpress szakembergárdájának gyors, megbízható és szakszerű, 24 órás zárszerviz és zárcsere szolgáltatásával!

 A Zárexpress csapata minden körülmények között a precíz munkavégzésre törekszik. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek, ezért garanciát is vállalunk az elvégzett biztonságtechnikai munkálatokra.